Hvordan få den bryllupsdagen du ønsker

By / 5 years ago / Fashion / No Comments
Hvordan få den bryllupsdagen du ønsker

 

Det er ikke helt smertefritt å planlegge et bryllup. Denne dagen som egentlig handler om brudeparet, kan miste fokus. Resultatet er at bryllupet ikke blir slik man ønsker. For å unngå å havne i denne situasjonen, er det noen ting du bør være obs på. Her er våre tips for at du skal få den bryllupsdagen du fortjener.

Inviter de du ønsker å feire med

Et bryllup skal være parets store festdag, men for mange par lar andre diktere gjestelisten. Dette skyldes at et bryllup er en stor begivenhet og alle ønsker å være inkludert. Velger du å ikke invitere en person som selv mener de burde vært invitert, kan dette skape ufred i årevis. Samtidig er det viktig at du husker at dette er din store dag. Du vil feire den sammen med personer du trives med. Sett dem først på gjestelisten og gi beskjed til resten at det er fullt. Du kan også ha et kaffeselskap dagen etter hvor du inviterer alle «andre». Da blir de fleste fornøyd.

Inviterer du, må du ha plass

Dette henger sammen med det foregående. Du vil nok bli overrasket over hvor mange som vil si ja til å være med i bryllupet ditt. Så ikke tenk at et visst antall gjester vil takke nei til invitasjonen. Gå ut ifra at alle kommer, så får du ikke plassproblemer.

Husk på været!

I Norge er været uforutsigbart. Selv om det er meldt nydelig vær, må du planlegge for regn. Dette er veldig viktig ettersom selskapsantrekk ikke tåler regn eller fuktighet. Et partytelt eller muligheten til å trekke inn under tak, er helt essensielt.

De perfekte bildene

Du har valgt en perfekt kjole til bryllupet, gjerne etter å ha brukt lang tid på å lete. Alt tilbehøret er valgt spesielt for denne dagen, og gjestene er kledd i sine fineste antrekk. Dette vil du forevige for dine barn og barnebarn, men hvem skal ta bildene? Det kan lønne seg å få en profesjonell fotograf eller be en eller flere av gjestene ta bilder. Da er du sikret fine minner.

Ikke gjør endringer rett før bryllupet

Det kan være vanskelig å slutte å planlegge og stoppe å se etter tilbehør, utstyr og dekorasjoner. Det er blitt en vane å kikke innom nettbutikker som tilbyr bryllupkjoler og tilbehør, slik som JJ’s House og Pintrest. En vane det kan være vanskelig å snu. Samtidig er det svært viktig å sette strek for videre leting. Hold deg til planen.

Prøv ut alt før den store dagen

Alt bør være på plass på den store dagen. Derfor lønner det seg å trene på sminke og på frisyren. Gå med penskoene litt noen dager på forhånd for å unngå gnagsår. Er det gjester som skal være toastmaster eller ha andre roller, sørg for å avtale dette i god tid. Dette hindrer at det oppstår uforutsette problemer.

Husk; alt kan ikke planlegges

Selv om du gjør alt du kan for at bryllupet skal være perfekt, kan det skje ting du ikke kan forutse. Så det gjelder å puste med magen på den store dagen. Gjestene er der for å feire brudeparet og det er det viktigste.

Anita Begay

The author didn't add any Information to his profile yet.